Виробничі стелажі – це надійне та функціональне рішення для організації простору на професійних кухнях, у складських приміщеннях, пекарнях та інших закладах HoReCa. Ми пропонуємо високоякісне обладнання, виготовлене з нержавіючої сталі, яке забезпечує довговічність і відповідає санітарним нормам.
Характеристики стелажів:
основний матеріал – харчова нержавіюча сталь;
зварний каркас виготовлений із труби 20×20мм або 30х30 мм;
4 або 6 ніг в залежності від довжини;
гвинт-опори ніг, що регулються за висотою;
допустиме позподілене навантаження на 1м2 полиці - 80кг;
допустима температура експлуатації від -40 до + 300 ° С.
опціонально посилений каркас з вварними гайками під опори ніг.
Варіанти виконнання полиць:
кількість полиць: 3-6 шт;
цільні полиці;
перфоровані полиці;
полиці-решітки.
Габаритні розміри стелажів:
Довжина: до 2400мм
Ширина: до 700мм
Висота: до 2000мм