Довжина: 600мм
Ширина: 600/700мм
Висота: 850мм
Довжина: 1200мм
Ширина: 600/700мм
Висота: 850мм
Довжина: 1000-1500мм
Ширина: 600/700мм
Висота: 850мм
У кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування займаються не тільки приготуванням їжі та напоїв. Важливою частиною процесів на кухні є миття брудного посуду і обладнання. Для цього на професійних кухнях використовуються мийні ванни. Найчастіше вони виготовляються з нержавіючої сталі і є одним з важливих атрибутів громадського харчування. За допомогою ванни для миття посуду кухонний інвентар відмочують, вимивають, обробляють і споліскують, що дозволяє отримати чисті тарілки, чашки, столові прилади і інше кухонне начиння. Також за допомогою виробничої мийки виконують обробку і очищення рибних, м'ясних, овочевих та інших інгредієнтів перед приготуванням. Це обладнання є надзвичайно важливим для правильної організації робочого процесу на кухні, тому перед тим, як купити мийну ванну, необхідно вивчити всі її різновиди та особливості.
Характеристики:
основний матеріал – харчова нержавіюча сталь;
зварний каркас виготовлений із труби 30х30 мм;
Стандартна глибина зварної ванни - 300мм;
відстань від рівня підлоги до обв'язку або полиці - 200мм;
стільниця з нержавіючої сталі (висота стільниці - 40мм);
4 або 6 ніг в залежності від довжини;
гвинт-опори ніг, що регулються за висотою;
Габаритні характеристики мийних ванн:
Довжина: 600мм - 1 секція
Ширина: 600/700мм, до 1000мм
Висота: 850мм
Варіанти виконнання ванн:
кількість секцій 1-4
зварні ванни, глибиною від 200 до 700 мм
з полицями, або без полиць
з нижнім П-подібним обв'язом
з напівоб'ємним або плоским бортом (висота борту - 40мм, ширина - 20 мм)
з розпашними дверцятами
двері-купе
із зашитими боковинами та задньою панеллю
з отвором чи без отвору під змішувач