Професійне барне обладнання - це комплекс техніки, інструментів та меблів, необхідних для ефективної роботи бару, включаючи приготування та подачу напоїв, а також створення комфортної атмосфери для гостей. Воно включає як велике обладнання, наприклад, холодильники, станції барменів, льодогенератори, кавомашини, так і дрібний інвентар, наприклад, шейкери, мірні склянки, ситечка, та інше.
Пропонуємо для вас базу, без якої не обійдиться ні один бар, кафе, чи ресторан, а саме:
Станція бармена - це спеціальний комплект барного обладнання, представлений у вигляді компактної модульної конструкції з величезною кількістю різних відсіків, що містить все необхідне для приготування та видачі гостям вашого закладу різних коктейлів або інших напоїв, здатний одночасно полегшити та оптимізувати процес роботи бармена. Маючи у своєму розпорядженні барну станцію, завдяки якій усі потрібні інгредієнти та інструменти у нього завжди будуть під рукою, бармену не доведеться робити зайвих рухів.
Кава станція - це окремий елемент для бару, ресторану або кав'ярні призначений для встановлення кавомашини. Наявність такої кава-станції у вашому закладі громадського харчування допоможе оптимізувати роботу барісти, що є важливим аспектом для якісного та швидкого обслуговування гостей вашого закладу. Конструкція виготовляється на замовлення з високоякісної харчової нержавіючої сталі.
Смузі станція з нержавіючої сталі - це обладнання, призначене для приготування смузі та інших напоїв, яке виготовлене з нержавіючої сталі. Вона може включати в себе різні елементи, такі як соковичавниці, ніші для фруктів та овочів, стільниці та інші компоненти, необхідні для зручного та ефективного приготування напоїв.
Фреш станція з нержавіючої сталі – це спеціалізоване обладнання, призначене для приготування свіжих соків (фрешів) та зберігання фруктів. Вона зазвичай складається з робочої поверхні для соковижималки та відділень для фруктів, забезпечуючи зручність і компактність на барній стійці. Нержавіюча сталь робить фреш-станцію міцною, довговічною та стійкою до корозії, що важливо для обладнання, яке контактує з вологими продуктами. Фреш-станції часто є частиною барної лінії, де вони служать нейтральним елементом для зберігання та демонстрації свіжих соків.
Характеристики:
основний матеріал – харчова нержавіюча сталь;
зміна геометричних розмірів ванн, відсіків, підставок
додавання функціональних вузлів
Габаритні характеристики барних станцій:
Довжина: 1400 / 1500 мм
Ширина: 550 мм
Висота: 850мм
Варіанти виконнання барних станцій:
барна-станція, кава-станція, смузі-станція фреш-станція
з мийкою
з 1 або кілька навісних кишень
з кишенею під блендер
з 1 або кілька полиць
з дверима-купе
з розпашними дверима
зі скринькою під сміття
з обробною дошкою
гвинт-опори ніг, регульовані по висоті